Contacteer Bouwaannemer Vastibo en bespreek uw bouwproject

Vloerwerken binnen en buiten
Hoge graad van afwerking

De vloer die u in uw woning plaatst bepaalt mee de sfeer en gezelligheid. Daarom is het van cruciaal belang om uw vloerwerken regio Roeselare vakkundig en professioneel te laten uitvoeren zodat een perfect resultaat gegarandeerd is.

Van uitbreken tot voegen

Vastibo verzorgt uw vloerwerken te Roeselare werkelijk van A tot Z. Uw bestaande vloer wordt op een veilige wijze uitgebroken zodat alle elementen binnenshuis zoals uw deuren, leidingen, … geen schade ondervinden. Daarna wordt de grondlaag voorzien en kunnen de nieuwe tegels of andere vloerbekleding geplaatst worden. Er wordt gewerkt met kwaliteitsmaterialen om duurzaamheid te kunnen garanderen.

Wandtegels

Naast vloertegels worden ook wandtegels door Vastibo voorzien. Faience zorgt voor een frisse look en geeft u de mogelijkheid om uw keuken, badkamer of eender welke ruimte in uw woning makkelijk en snel hygiënisch te onderhouden en schoon te maken. Ook in woonkamers worden wandtegels meer en meer toegepast. Vraag vrijblijvend om inlichtingen hieromtrent bij Vastibo.

Offerte en contact

Bekijk alvast de diverse realisaties die Vastibo reeds uitvoerde en maak meteen een afspraak. Op de facebookpagina vindt u de laatste nieuwtjes en extra info. Neem snel een kijkje. Het team van Vastibo staat steeds klaar om al uw vragen te beantwoorden, hetzij telefonisch of via mail.

Heeft u een vraag?

Contact

Hoogstaande afwerking

Ruime Ervaring

Nieuwbouw & renovatie

Adviesverlenend