Contacteer Bouwaannemer Vastibo en bespreek uw bouwproject

Perfecte opvolging van metselwerken tot dakwerken
Uw partner voor alle bouwwerken

Vastibo helpt u graag bij de uitvoering van allerhande bouwwerken, gaande van totaalprojecten tot algemene dakwerken, gevelbekleding, metselwerken of vernieuwing en plaatsing van plafonds en vloeren.

Wij maken het verschil

Vraagt u zich af waarom u, uit die oneindige vijver van aannemers, toch zou moeten kiezen voor Vastibo? Dan hebben wij voor u meteen het antwoord klaar. Vastibo beschikt eerst en vooral over de grootste ervaring, gaande van metselwerken tot dakwerken regio Roeselare. Dit betekent dat uw project in goede handen is en ook correct zal uitgevoerd worden. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen die daarom niet altijd de duurste hoeven te zijn maar wel van goede kwaliteit zijn. U krijgt hulp bij elke stap in het bouw- of verbouwingsproces en net dát zal het verschil maken.

Realisaties

Reeds heel wat klanten deden beroep op de diensten van Vastibo. Het stijgend aantal aanvragen en de overvolle agenda zijn hier zonder twijfel een bewijs van. Wenst u uw project door Vastibo te laten uitvoeren, neem dan snel contact op voor een afspraak zodat alles, gaande van vloerwerken, metselwerken tot dakwerken nog tijdig kan ingepland worden door de planners te Roeselare.

Heeft u een vraag?

Contact

Hoogstaande afwerking

Ruime Ervaring

Nieuwbouw & renovatie

Adviesverlenend