Contacteer Bouwaannemer Vastibo en bespreek uw bouwproject

Gedeeltelijke of volledige badkamerrenovatie
Vernieuw uw badkamer van kop tot teen

Uw badkamer is een plaats waar u meer tijd spendeert dan u zelf zou denken. Elke morgen, elke avond en sommigen zelfs ook ’s middags na een loopsessie of fitnessbeurt komt in de badkamer terecht om zichzelf op te frissen en te wassen. Deze ruimte is dan ook één van de belangrijkste plaatsen van uw woning en dus is het zeker aangeraden om hier wat extra renovatiebudget in te investeren.

Van elektriciteit tot betegeling en meubels

Sommige mensen nemen contact op met Vastibo voor een gedeeltelijke badkamerrenovatie regio Roeselare. Ze willen een nieuw bad, nieuwe betegeling of een nieuwe douche. Dit kan uiteraard allemaal want klant is koning. Maar lijkt het u geen goed idee om toch eens alle opties te bekijken? Misschien is het slechts een kleine meerprijs om effectief ook een nieuwe vloer en nieuwe badkamermeubels te voorzien, waardoor u meteen een volledig nieuwe badkamer krijgt? Neem gerust contact op en het team van Vastibo bekijkt samen met u alle opties.

Efficiënte aanpak

Een efficiënte aanpak is goud waard. Alle werken zullen nog zo vlot en probleemloos verlopen als de planning ervan optimaal is. Vastibo heeft jarenlange ervaring in badkamerrenovatie te Roeselare en omstreken. U bent dan ook slechts één mailtje of telefoontje verwijderd van een afspraak om uw badkamer om te toveren tot een perfecte oase van rust, verkwikking en optimale hygiëne. Neem snel contact op.

Heeft u een vraag?

Contact

Hoogstaande afwerking

Ruime Ervaring

Nieuwbouw & renovatie

Adviesverlenend